У Черкасах представили концепцію футзального сезону

У Черкасах представили концепцію футзального сезону

Цьогоріч на футзальну спільноту області чекає чотири повноцінні чемпіонати. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Спорт».

Юрій Гончаров повідав про змагання, які пройдуть у новому сезоні. Так, нещодавно в Асоціації відбулися певні кадрові зміни. Відповідно колишній очільник Асоціація аматорського футзалу, Павло Скворцов став заступником Асоціації футзалу області.

Цього сезону на черкаських любителів футзалу чекає чотири чемпіонати! Традиційно у ПС «Будівельник» пройде чемпіонат Черкаської області та чемпіонат міста Черкаси з футзалу. А ПС «Фотоприлад» прийме Кубок міста Черкаси з футзалу та зимовий чемпіонат Бізнес-Ліги. У Бізнес-лізі візьмуть участь команди різноманітних підтприємств, установ та служб. Матчі проходитимуть у будні.

Окрім цього, незабаром на майданчиках Центрального стадіону стартує чемпіонат Черкас серед студентів проф. технічних коледжів. А взимку відбудуться традиційні змагання серед дітей та ветеранів. Очікують, що в усіх змаганнях під егідою асоціації візьме участь понад 3 тисячі учасників.

Юрій Гончаров, голова Асоціації футзалу Черкаської області:

Новий футзальний сезон стартує у листопаді. Як і минулого року, чемпіонат Черкаської області з футзалу проходитиме у рамках Аматорської футзальної ліги України. Відповідно чемпіон Черкащини ще побореться за звання чемпіона України.

Також планують створити змагання й для районів Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x