Дітям-сиротам Уманщини виділять житло

Дітям-сиротам Уманщини виділять житло

З метою забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, житлом у 2013 році в Умані прийняли міську програму, якою передбачено виділення на 2013-2015 роки 600 тис гривень на придбання по одній квартирі щороку. Уже облаштовано три повноцінні житлові квартири: 2 однокімнатні та 1 двокімнатна. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській міській раді.

У жовтні 2014 року рішенням сесії міської ради було внесено зміни до міської програми, якими були передбачені кошти на реконструкцію існуючих нежитлових приміщень під житло, будівництва нового житла, придбання житла на вторинному ринку нерухомості для осіб вказаної категорії.

− Квартири обладнані радіаторами опалення, мають сучасне оздоблення стін і стелі. Після прийняття в експлуатацію та інших процедур згідно з чинним законодавством діти-сироти отримають власне житло, − коментує в.о. міського голови Олександр Цебрій.
Ремонтні роботи в квартирах наразі на стадії завершення. Залишилося постелити леноліум, встановити міжкімнатні двері та сантехніку».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x