Черкаські держслужбовці здобули спортивні перемоги

Черкаські держслужбовці здобули спортивні перемоги

Спортсмени Черкащини вибороли призові місця у фінальних змаганнях XVII Всеукраїнської Спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя! Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Столиця Закарпаття – місто Ужгород, напередодні свого 1122-річчя, гостинно приймало учасників фіналу ХVІІ Всеукраїнської Спартакіади серед державних службовців, яка проводиться за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства України з питань державної служби, професійної спілки працівників державних установ, центральної ради фізкультурного товариства «Спартак».

Представники 19 областей змагалися у популярних серед працівників державних установ видах спорту – шахах, шашках, настільному тенісі, футзалі та волейболі. Для проведення змагань господарі надали учасникам найкращий спортивний комплекс Закарпаття – Палац спорту «Юність».

В особистій першості з шашок Алла Гоменюк (департамент соціального захисту населення Черкаської ОДА) виборола чемпіонське звання, Андрій Слинько (територіальна інспекція праці в Черкаській області) зайняв друге місце, поступившись в фінальній зустрічі представнику місцевої команди, в змаганнях з шахів Олександр Полонський (начальник відділу Монастирищенської РДА) в напруженій боротьбі зайняв третє місце, набравши однакову кількість очок з опонентами та поступившись переможцю та срібному призеру лише за додатковим показником особистих зустрічей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x