Колишньому працівнику ДФС за хабар «світить» до 10 років в’язниці

Колишньому працівнику ДФС за хабар «світить» до 10 років в’язниці

Слідчим відділом прокуратури Черкаської області завершено досудове розслідування та 30 вересня цього року направлено до Придніпровського районного суду м. Черкаси обвинувальний акт стосовно колишнього старшого оперуповноваженого з ОВС сектору викриття кримінальних правопорушень у митній сфері оперативного управління Головного управління ДФС у Черкаській області. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Акт складений за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Слідством встановлено, що працівник правоохоронного органу, використовуючи надану йому владу та службове становище, одержав від засновника суб’єкта господарювання неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів на загальну суму 30 000 (тридцять тисяч) гривень за непроведення перевірки фінансово-господарської діяльності товариства.

Наразі підозрюваний звільнений із займаної посади та йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x