У навчально-виховних закладах Монастирищини діти учасників АТО харчуватимуться безкоштовно

У навчально-виховних закладах Монастирищини діти учасників АТО харчуватимуться безкоштовно

30 вересня 2015 року відбулося засідання чергової сорок третьої сесії Монастирищенської районної ради, до порядку денного якої було включено 15 питань, що попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій та президії районної ради. Відкрив і провів сесію заступник голови районної ради Тарас Пачесюк. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

На початку пленарного засідання депутати виступили зі своїми заявами і зверненнями.
У ході розгляду питань порядку денного обговорено та затверджено районну програму організації і фінансування громадських робіт з інформування населення стосовно порядку отримання житлових субсидій у 2015-2017 роках, внесені зміни до районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки та районної програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад міста, селища, сіл Монастирищенського району на 2015 рік.

Депутати затвердили зміни до районного бюджету на 2015 рік, структури і чисельності установ освіти району на 2015 рік та звільнили від сплати за харчування дітей-вихованців дошкільних установ району та дітей-учнів навчальних закладів району, батьки яких демобілізовані із зони АТО або перебувають на передовій.

Значну увагу приділено розгляду питань про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земель, розглянуто низку питань щодо господарської діяльності й управління майном комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x