У золотонісця знайшли близько 200 грамів конопель

У золотонісця знайшли близько 200 грамів конопель

Наркотичну речовину вилучено та направлено на експертизу. Чоловіка доставлено до райвідділу міліції для дачі показів. За вчинене йому загрожує до трьох років ув’язнення. \”Нова Доба про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаської області.

Проїжджаючи центром міста Золотоноша, правоохоронці побачили чоловіка, який палив біля місцевого магазину. Для складання адміністративного протоколу порушника було доставлено до міського відділу міліції. Під час особистого огляду у 31-річного чоловіка, було виявлено банку, в якій знаходилась речовина рослинного походження в кількості близько 200 грамів, яка за зовнішніми ознаками була схожою на наркотичну речовину. Виявлені речові докази було направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення відповідного дослідження. Правоохоронцям чоловік пояснив, що дану речовину знайшов на полі, зірвав та висушив для власного користування.

На даний час слідчим відділенням Золотоніським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x