Смілянські спортсмени вибороли срібло першого чемпіонату світу з хортингу

Смілянські спортсмени вибороли срібло першого чемпіонату світу з хортингу

У місті Кендзежин-Козле, Польща з 25 по 27 вересня проходив перший чемпіонат світу з хортингу. Збірну команду України представляли двоє смілян, спортсменів Смілянського міського осередку Української Федерації хортингу бійцівського клубу «Легіон»: Селюжицький Антон – майстер спорту України з хортингу, багаторазовий переможець і призер турнірів з хортингу та змішаних єдиноборств і Хорунжий Максим – кандидат у майстри спорту, бронзовий призер Кубка та чемпіонату України. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Хлопці потрапили до складу збірної команди України за свої вдалі виступи на всеукраїнських змагання і підтвердили, що не дарма їм випала честь представляти честь країни. Селюжицький Антон виступав серед чоловіків 18-35 років у ваговій категорії до 75 кг, за один вечір провівши три поєдинки, два із яких завершив достроково нокаутами, перемігши представника Словакії та ще одного титулованого українця, майстра спорту міжнародного класу, дістався фіналу чемпіонату світу, де з мінімальною перевагою поступився представнику Румунії (тоді, як румунський спортсмен провів на один поєдинок менше і мав більше часу на відновлення).

Хорунжому Максиму не знайшлося противників серед молоді 16-17 років і він був змушений виступати з важчими супротивниками, де у фіналі поступився спортсмену з Узбекистану. Своїми здобутками хлопці допомогли збірній команді України вибороти перше загальнокомандне місце! Нагадаємо, що спортсмени є вихованцями бійцівського клубу «Легіон», де хлопців тренують та готують до змагань висококваліфіковані тренери Селюжицький Андрій Геннадійович та Патинок Ігор Миколайович.

Хортинг — повноконтактний комплексний вид бойового мистецтва, народжений в Україні, який базується на принципах спортивної підготовки як багаторічний, цілорічний, спеціально організований навчально-тренувальний процес всебічного розвитку, навчання та морально-етичного виховання спортсменів; навіть його назва має історичну основу пов\’язану із козацтвом а саме з Україною.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x