Екс-директора комунального підприємства Черкас судять за зловживання службовим становищем

Екс-директора комунального підприємства Черкас судять за зловживання службовим становищем

Відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення державних коштів шляхом зловживання службовим становищем колишніми керівниками комунального підприємства Черкаської міської ради. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Наразі колишньому директору одного з комунальних підприємств Черкаської міської ради та директору товариства з обмеженою відповідальністю повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення: привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2012 році колишній керівник комунального підприємства разом з директором одного з товариств міста, уклала з останнім договір на здійснення послуг по підключенню комп’ютерного обладнання, хоча достовірно знала, що вказані роботи вже виконані її підлеглими, та у подальшому погодила акт здачі-приймання робіт, на підставі чого на рахунок товариства незаконно перераховано кошти місцевого бюджету в сумі близько 44 тис. грн.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

У разі доведення вини злочинцям загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x