У Черкасах пройшов фестиваль «Козацький шлях»

У Черкасах пройшов  фестиваль «Козацький шлях»

На вихідних у Черкасах відбувся фестиваль-конкурс дитячо-юнацького фестивалю «Козацький шлях». Метою фестивалю-конкурсу було представити глядачеві культуру і традиції козаків України, познайомити дітей та молодь з історико – культурною спадщиною козацтва Черкащини, та об’єднати всіх учасників фестивалю-конкурсу навколо дитячо-юнацького мистецтва в ім’я миру та любові до України. У склад журі входили народні та заслужені артисти України, діячі культури і мистецтв, актори, хореографи, представників ЗМІ та громадських організацій. Номінацію вокал оцінювала заслужена артистка України Любов Доброноженко та викладач вокалу Черкаського музичного училища ім.Гулака-Артемовського Олеся Рожкова. «Нова Доба» про це дізналася з власних джерел.

Учні вокального відділу ДМШ№1 ім. М.В.Лисенка активно прийняли участь у конкурсі та здобули найкращі результати.
Дипломи учасників отримали:
Бондаренко Валерія – викладач Варавіна І.М.
Пономаренко Анна – викладач Смольська Л.П.
Лауреатами 2 ступеню стали:
Токова Анастасія – викладач Варавіна І.М. (1 категорія – з 6 до 10 років).
Котолуп Анастасія – викладач Варавіна І.М. (2 категорія – з 11 до 15 років). Учні-лауреати отримали грошову винагороду в розмірі 250 грн.

Засновниками та організаторами фестивалю – конкурсу дитячо-юнацької творчості «Козацький шлях» стали: Черкаське обласне відділення Дитячого фонду України за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної Ради, Черкаської міської Ради та ГО «Об’єднане козацтво України».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x