Уманчанин украв у товариша телефон після сварки

Уманчанин украв у товариша телефон після сварки

За підозрою у крадіжці дільничні затримали 27-річного уманчанина, який під час конфлікту з товаришем викрав його телефон. Зловмисник здав мобільний до ломбарду, а гроші витратив на розваги. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції із заявою про крадіжку мобільного телефону звернувся місцевий житель. Чоловік розповів правоохоронцям, що після раптово виниклого конфлікту із товаришем у нього зник телефон. Підозра впала на особу, на яку вказував заявник. Підтвердженням припущень став телефонний дзвінок 27-річного товариша потерпілого, який пропонував повернути пристрій за винагороду.

Зловмисника було затримано за місцем проживання. При спілкуванні з правоохоронцями чоловік не став заперечувати своєї вини та у всьому зізнався. Розповів, що викрадений пристрій збув до одного із місцевих ломбардів, що підтвердили працівники даної установи.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x