На зупинці в Умані у дівчини вкрали сумочку

На зупинці в Умані у дівчини вкрали сумочку

В Умані на зупинці громадського транспорту чоловік викрав жіночу сумочку та втік. Зловмисника затримали та доставили до міліції. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського міського відділу міліції звернулась 19-річна дівчина із повідомленням про пограбування. Заявниця розповіла, що чекаючи на зупинці громадський транспорт, до неї підійшов невідомий чоловік та вихватив її жіночу сумочку, в якій знаходився мобільний телефон та гроші в сумі 300 гривень. Потерпіла надала правоохоронцям опис підозрюваного та викрадених речей.
Проводячи розслідування по цьому факту, правоохоронці опитали можливих свідків та встановили, що схожий за описом чоловік ходив містом та пропонував купити у нього телефон. В ході проведення ряду оперативних заходів, міліціонери встановили місцеперебування підозрюваного. Ним виявився 29-річний місцевий житель.

При спілкуванні зі слідчим підозрюваний зізнався у вчиненому та розповів, що на крадіжку пішов через брак коштів. Ввечері на зупинці побачив дівчину, яка залишила свою жіночу сумку без нагляду, схопив її та втік. З середини витягнув телефон та гроші в сумі 300 гривень, мобільний продав своєму знайомому, а гроші витратив на власні потреби.
За цим фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x