Перевірку стану доріг на Черкащині розпочали ДАІ, Автодор та Укрзалізниця

Перевірку стану доріг на Черкащині розпочали ДАІ, Автодор та Укрзалізниця

З 6 по 23 жовтня 2015 року Державтоінспекцією області спільно з представниками Служб автомобільних доріг, Укрзалізниці та комунальних організацій розпочинається осінній комісійний огляд автомобільних доріг. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ДАІ Черкаської області.

Мета заходу – усунення недоліків в утриманні вулично-дорожньої мережі та перевірка готовності дорожніх та комунальних служб до зими.

Під час огляду фахівці перевірять стан покриття доріг, технічних засобів регулювання дорожнього руху, забезпечення видимості тощо. Особливу увагу приділятимуть аварійно-небезпечним ділянкам доріг, місцям концентрації ДТП.

Також будуть перевірені комунальні та дорожні служби в частині їх готовності до утримання доріг у зимовий період. Ці підрозділи повинні забезпечити належний технічний стан снігоприбиральної техніки, достатні запаси паливно-мастильних матеріалів та піщано-соляної суміші, а також бути готовими до оперативного реагування у випадку різкого погіршення погодних умов.

Управлінням ДАІ спільно зі службою автомобільних доріг та ДП «Черкаський облавтодор» розроблено спільний графік обстеження автомобільних доріг загального користування. Вулиці населених пунктів будуть обстежені співробітниками територіальних відділень ДАІ разом з представниками органів місцевого самоврядування.

До комісійного обстеження доріг запрошуються представники громадських організацій та всі зацікавлені особи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x