Молодики зв’язали, побили та пограбували односельчанина на Золотоніщині

Молодики зв’язали, побили та пограбували односельчанина на Золотоніщині

Раніше судимі жителі одного із сіл Золотоніського району вчинили напад на свого односельця. З домоволодіння потерпілого вони викрали гроші, а з гаража – автомобіль. Підозрюваних затримано, вони дають покази. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міського відділу міліції зателефонував житель одного із сіл району та повідомив, що на його сусіда вчинили напад. На місці пригоди правоохоронці з’ясували, що вночі до будинку 63-річного чоловіка увірвались двоє невідомих, зв’язали та побили господаря, після чого забрали грошові кошти в сумі 1300 гривень та зникли на машині потерпілого. Зібравши всі необхідні речові докази, правоохоронці розпочали пошуки підозрюваних.

Проведеними заходами було встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетні раніше судимі 31-річний та 28-річний односельці потерпілого. Підозрюваних правоохоронці затримали за місцем проживання та доставили до міліції. При спілкуванні зі слідчим, чоловіки розповіли, що випивши горілки в місцевому магазині, вирішили вчинити напад на свого сусіда. Ввечері увірвались до його будинку, зв’язали, побили, викрали гроші та автомобіль. В місті Золотоноша витратили викрадені гроші, а машину залишили знайомому.

На даний час слідчим відділенням Золотоніського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x