В Умані спіймали крадія велосипедів

В Умані спіймали крадія велосипедів

Наразі доведено причетність чоловіка до двох крадіжок. Сума збитків складає близько 2400 гривень. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернулися двоє громадян з повідомленням про крадіжку велосипедів. Усі крадіжки були вчинені з багатоповерхівок. У першому випадку зловмисник викрав двоколісний, що стояв пристебнутий до перил біля під’їзду, в іншому – з балкона 2-го поверху.

Під час проведення оперативних заходів працівники карного розшуку з’ясували, що 32-річний місцевий житель нещодавно продавав велосипеди по низьких цінах. Підозрюваний зізнався у скоєному, пояснив, що терміново потрібні були кошти і тому він зважився на крадіжки. Викрадене продав за 1500 гривень.

За даними фактами слідчим відділом Уманського міського відділу міліції відкрито ряд кримінальних проваджень за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x