У Черкасах може з’явитися Академія футболу

У Черкасах може з’явитися Академія футболу

У Черкасах виховуватимуть майбутніх Бекхемів. У середмісті може з’явитися Академія футболу. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Спорт».

Ідея її створення належить керівництву футбольного клубу «Черкаський Дніпро». Вони звернулися до міської ради з пропозицією звести у місті профільний навчальний заклад, зазначив генеральний директор клубу Володимир Лашкул. У планах спортивних функціонерів створити сільську та міську академії футболу. Затвердити спортивний проект має вже нова міська рада. Вона й виділить активістам землю під будівництво.

Володимир Лашкул, генеральний директор клубу «Черкаський Дніпро»: «Ми поставили питання про будівництво у Черкасах учбово-тренувальної бази для команди майстрів «Черкаський Дніпро». А це – корпус для проживання, харчування, це чотири-п’ять футбольних полів. Черкаська міська рада добре віднеслася до цього і вже є пропозиція про місце розташування цієї бази. Виходить дві Академії футболу у Черкаські області. У Білозір’ї прийнято рішення перейменувати ДЮСШ «Зоря-Черкаський Дніпро» в Академію футболу. У наступному році буде здане приміщення школи й ігровий зал, гуртожиток для вихованців».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x