Винуватцю ДТП, у якому загинула 17-літня дівчина, оголосили вирок

Винуватцю ДТП, у якому загинула 17-літня дівчина, оголосили вирок

Прокуратура підтримала державне обвинувачення в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що мала місце 02.06.2015 року на автодорозі сполученням м. Черкаси – с. Будище, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Як встановлено досудовим розслідуванням та доведено в суді, 2 червня цього року, о 05. год. 00 хв., на автодорозі сполученням м. Черкаси – с. Будище, чоловік, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, перевищуючи дозволену швидкість руху, не справився з керуванням та допустив занос автомобіля та наїзд на дерева.

Унаслідок вказаної дорожньо-транспортної пригоди 17-річна пасажирка автомобіля загинула на місці події, 3 пасажири отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні швидкої медичної допомоги.

Вироком Черкаського районного суду м. Черкаси від 13 жовтня цього року винуватця дорожньо-транспортної пригоди, 26-річного жителя с. Будище Черкаського району, засуджено до 4 років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 2 роки, взявши останнього під варту із зали суду.
На даний час вирок не вступив в законну силу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x