Черкаський «Пізнайко» ділився щедрими дарами осені

Черкаський «Пізнайко» ділився щедрими дарами осені

Сьогодні, 13 жовтня, у дитячому дошкільному виховному закладі №25 «Пізнайко», що розташований по вулиці Гайдара, 18, відбулося свято «Осені», на яке завітали батьки з дітьми та жителі Південно-західного мікрорайону. Про це «Новій Добі» повідомили у Департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Як розповіла завідувач дитсадка Людмила Борисівна Кондратенко:
– Свято «Осені» ми проводимо щороку, а сьогодні в рамках цього дійства відбудеться ще й конкурс годівничок для птахів. Минулого року ми на виручені кошти закупили апаратуру для музичного супроводу. Відзвітувавшись перед батьківським комітетом, вже цьогоріч плануємо разом з батьками спрямувати кошти на спортивне обладнання і облаштування спортивного майданчику. Це колективне рішення і ми задоволені, що батьки розуміють потреби закладу, адже їхня активність проявилася і в організації святкового осіннього ярмарку. Подивіться, скільки смаколиків та добреників зроблено дбайливими руками, що вже говорити про годівнички, які милують око.

І дійсно, велелюдність свята вражала, а годівнички для птахів, зроблені з любов’ю для братів наших менших, привертала увагу відвідувачів, а тому вирішено було відзначити кожну роботу на радість дітям та їх батьків.

Окрім цього, тут згадали і свята, які завтра відбудуться: День Українського козацтва, День захисника Вітчизни й День Покрови Пречистої Богородиці. А тому на свято завітав і справжній козак, щоб поспілкуватися з майбутніми захисниками – маленькими козачатами.

Діти разом з вихователями взяли участь у флешмобі «Нова Україна», прозвучала пісня «За волю і за славу», танцювали «Гопак» та «Танок парами», водили хоровод «Осінь – господиня». Не забули й про ігри – естафети: «Передай прапорець» та «Наздожени саблю».
На завершення свята прозвучала у виконанні вихователів пісня двох кумоньок та «Ярмарок». Запальна музика, що лунала на майданчику, не залишала байдужими не тільки батьків, а й дітей, які підтанцьовували навіть тоді, коли стояли, і не були задіяні у виконанні номерів. Натанцювавшись та наспівавшись досхочу, всі попрямували на ярмарок, де щедра осінь поділилася своїми дарами. Тож святковий настрій заполонив сьогодні всіх на дитячому майданчику дошкільного виховного закладу №25 «Пізнайко».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x