ЦВК сформувала новий склад черкаського тервиборчкому

ЦВК сформувала новий склад черкаського тервиборчкому

17 жовтня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЦВК.

У режимі засідання Комісія провела жеребкування щодо включення кандидатур до складу Черкаської міської виборчої комісії. Жеребкуванням було визначено, що до її складу входитимуть, окрім представників від місцевих організацій політичних партій, про утворення депутатських фракцій яких оголошено на першій черговій сесії Верховної Ради України восьмого скликання, представники місцевих організацій восьми політичних партій, а саме: ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП», Партії Пенсіонерів України, Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна», Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка», Політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ», ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «УНА-УНСО», Політичної Партії «5.10», ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СОЦІАЛІСТИ».

Результати жеребкування зафіксовано у протоколі засідання Центральної виборчої комісії.
Наступною постановою Комісія сформувала новий склад Черкаської міської виборчої комісії у кількості 18 осіб.

Рішення було прийнято після розгляду подань щодо кандидатур до складу цієї виборчої комісії місцевих організацій політичних партій, про утворення депутатських фракцій яких оголошено на першій черговій сесії Верховної Ради України восьмого скликання: ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», Політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ», Політичної партії «Опозиційний блок», Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ», Радикальної партії Олега Ляшка, кандидатури від яких до складу цієї комісії включаються обов’язково. А також – подань зареєстрованих у встановленому законом порядку у відповідній адміністративно-територіальній одиниці місцевих організацій восьми політичних партій, кандидатури від яких до складу зазначеної ТВК включаються за результатами проведеного ЦВК вищевказаного жеребкування, враховуючи, що інші кандидатури до складу комісії є відхиленими.

Нагадаємо, попередній склад ТВК був розпущений з ініціативи виборчої комісії через те, що ТВК відмовила Партії Вільних Демократів у реєстрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x