Черкаські освітяни обговорили співпрацю з грузинськими колегами

Черкаські освітяни обговорили співпрацю з грузинськими колегами

Нащодавно з метою розширення всебічної співпраці і, зокрема, що стосується освітньої сфери, відбулася зустріч представників освіти Черкащини в особі директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерія Данилевського, заступників директора Оксани Сімушіної та Ігоря Волошина, ректора обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталії Чепурної та президента спілки інвалідів Чорнобиля Західної Грузії Джамбула Джікії. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля має власну історію плідної співпраці з грузинською спілкою інвалідів Чорнобиля, тому своєрідну посередницьку роль виконував представник інституту полковник Сергій Стась.

У рамках бесіди сторони підтвердили намір співпраці, було досягнуто порозуміння щодо стратегії подальшого співробітництва.
У ході діалогу Валерій Данилевський висловив зацікавленість в обміні досвідом між освітянами Черкащини та грузинськими колегами що стосується розвитку освіти і науки. У свою чергу Джамбул Джікія запевнив у всілякій підтримці зміцнення дружніх відносин задля виховання майбутніх поколінь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x