Черкащина відзначила найкращі медичні заклади області

Черкащина відзначила найкращі медичні заклади області

За результатами конкурсу, який пройшов у рамках святкування 60-літнього ювілею з дня заснування Черкаської області, у трійку лідерів серед закладів охорони здоров’я ввійшли Шполянська центральна районна лікарня, Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини села Михайлівка на Кам’янщині та фельдшерсько-акушерський пункт в селі Новоселиця Катеринопільського району. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті охорони здоров’я Черкаської ОДА.

– Я навіть не можу підібрати слів, щоб описати те, що відчуваю, – каже працівниця фельдшерсько-акушерського пункту в селі Новоселиця Катеринопільського району Людмила Салига. – Ця нагорода стала неочікуваною радістю. А на майбутнє плануємо йти далі: намагатимемося працювати ще краще, щоб примножити свої досягнення. Скоріше за все, залежно від суми, отриману грошову премію ми витратимо на купівлю медичного обладнання.

Конкурс проходив у 5-ти номінаціях: кращих обирали в галузях культури, освіти і науки, охорони здоров’я, промисловості та в агропромисловому комплексі.

Всі переможці отримали сертифікати на грошові премії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x