За добу через несправні печі на Черкащині сталося 5 пожеж

За добу через несправні печі на Черкащині сталося 5 пожеж

16 жовтня о 16:40 у селі Соколівочка, Тальнівського району виникла пожежа у житловому будинку на вулиці В. Проценка. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Ще до прибуття вогнеборців пожежа поширилась не лише на домашні речі, а й на покрівлю будинку. Для ліквідації загорання на місце події прибули рятувальники Тальнівської пожежно-рятувальної частини та добровільна пожежна дружина ТОВ КХП «Тальне», які спільними зусиллями о 17:43 пожежу локалізували, а о 19:00 – повністю ліквідували.

Цього ж дня, в селі Ямпіль, Катеринопільського району, на вулиці Гагаріна виникла пожежа на горищі житлового будинку. Вогонь, який знищив покрівлю будинку на площі 9 м.кв. приборкали катеринопільські рятувальники та місцева пожежна команда із села Лисяча Балка.

17 жовтня вночі на пункт зв’язку Чорнобаївської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в селі Францівка Чорнобаївського району. Завдяки професійним діям чорнобаївських рятувальників та місцевої пожежної команди із села Хрестителево займання було ліквідовано за лічені хвилини.

Наступного дня, о 14:30 жашківські рятувальники ліквідували пожежу в селі Баштечки, де горів житловий будинок на вулиці Заріччя. У результаті пожежі, вогнем знищено шафу та речі домашнього вжитку, а також пошкоджено морозильну камеру.

Увечері, в місті Шпола по провулку Польовий виникла пожежа лазні. Ще до прибуття пожежних, вогонь знищив покрівлю та перекриття будівлі на площі 40 м.кв, а також бойлер, телевізор та кондиціонер. Загорання ліквідовано силами чергового караулу Шполянської пожежно-рятувальної частини та добровільної пожежної команди з КХП «Шполянський елеватор».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x