Директори станцій юних техніків зібралися на семінар

Директори станцій юних техніків зібралися на семінар

15-16 жовтня 2015 року на базі Ватутінської міської станції юних техніків відбувся обласний семінар-практикум директорів районних, міських станцій юних техніків, центрів технічної творчості області на тему «Організація позашкільної освіти з науково-технічного напряму в сучасних умовах». «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти і науки ЧОДА.

У ході роботи учасники семінару обговорили проблеми розвитку технічної творчості, поділилися своїми досягненнями, ознайомилися з орієнтовним планом обласних масових заходів з науково-технічної творчості молоді.

Учасникам семінару було представлено матеріально-технічну базу Ватутінської міської станції юних техніків, навчальні лабораторії закладу та можливість поспілкувалися з керівниками гуртків.

За підсумками роботи семінару-практикуму відбулося засідання «круглого столу», на якому розглядалися актуальні питання організації позашкільної освіти з науково-технічного напряму в сучасних умовах.
На завершення заходу учасники побували на екскурсії в Державному історико-культурному заповіднику \”Батьківщина Тараса Шевченка\” та в Ватутінському міському історичному музеї.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x