Черкаські веслувальники закрили спортивний сезон

Черкаські веслувальники закрили спортивний сезон

9-11 жовтня 2015 року в Черкасах відбувся чемпіонат міста з веслування на байдарках і каное пам’яті Буркацького П.П. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Змагання проходили на водній станції ДЮСШ з веслування Черкаської міської ради (вул. Гагаріна, 5).

Спортсмени виступали у двох вікових категоріях:
1999 р.н. та старші
2000 р.н. та молодші.

Особливістю та головною відмінністю цих змагань від інших стали не традиційні дистанції, а саме 6 000 і 12 000 метрів для дорослих та 2 000 і 3 000 метрів для молодшої вікової категорії.

В урочистому параді відкриття змагань участь взяли директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова, відповідальний секретар Відділення НОК України в Черкаській області Іван Урста та директор ДЮСШ з веслування Черкаської міської ради Василь Романенко.

По завершенню змагань було визначено переможців та призерів, яких було нагороджено грамотами, медалями та цінними подарунками від Відділення НОК України в Черкаській області.

У церемонії закриття змагань участь взяло керівництво управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації. Начальник обласного управління Максим Зеленський подякував спортсменам за успішні виступи протягом спортивного сезону 2015 року та зробив подарунок обласній команді з веслування на човнах «Дракон».
«Сподіваюсь, що нова форма покращить виступи команди у наступному спортивному сезоні», – зазначив Максим Зеленський.

Заступник начальника обласного управління Катерина Коваленко вручила Подяки провідним тренерам-викладачам ДЮСШ з веслування Ользі Шаровій та Павлу Кучеру.
«Я щиро бажаю вихованцям школи перевершити Ваші спортивні здобутки. Сьогодні Ви є гідним прикладом для наслідування. А спортсменам бажаю єдиного – щоб завдяки вашим перемогам на міжнародній арені здіймався прапор нашої батьківщини та лунав гімн України», – завершила Катерина Коваленко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x