Учні черкаської школи збирали допомогу для переселенців

Учні черкаської школи збирали допомогу для переселенців

16 жовтня 2015 року в Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №17 відзначався Всесвітній день продовольства проголошений у 1979 році Конференцією Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO). «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Мета його – у підвищенні обізнаності населення стосовно світової продовольчої проблеми й зміцнення солідарності в боротьбі з голодом, від недоїдання і убогістю. Сьогодні в нашій країні з’явилася така група людей, які переселилися з окупованих територій та лишилися даху над головою і вони, як ніхто потребують нашої уваги та допомоги. Оскільки в цей день продовольства проводяться різні благодійні акції в школі вирішили зібрати допомогу бійцям АТО та переселенцям з окупованих територій. Учні активно долучилися та зібрали продукти харчування: консервації, крупи, овочі, цукор, чай та інше, а також фінансову допомогу, яка буде адресно направлена бійцям-інвалідам АТО.

Актуальною є проблема шкідливої їжі нашвидкуруч. Тому учениці 11-А класу з інформаційним матеріалами пройшли по всій школі та донесли розширену інформацію по цій проблемній темі. На демонстраційних стендах можна побачити та прочитати важливу інформацію з цього приводу. На першому поверсі демонструється фільм з даного питання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x