Концерт гурту «Фристайл»

Концерт гурту «Фристайл»

Сьогодні на сцені – як і раніше легендарні учасники колективу Ніна Кірсо, Сергій Кузнєцов та Сергій Ганжа, а також аранжувальник і клавішник Юрій Савченко і барабанщик Юрій Зірка – один із кращих барабанщиків України.

Останні 13 років весь чоловічий репертуар «Фристайлу» – а це і оновлені версії мега-хітів гурту, і нові, не менш прекрасні пісні, – виконує легендарний Сергій Кузнєцов (який є автором понад ста пісенних текстів гурту). А що стосується жіночого репертуару, тут і взагалі можна говорити і говорити. Адже ім\’я легендарної солістки гурту, чарівної і неповторної Ніни Кірсо, знають скрізь. Вона – жінка-легенда, яка підкорює серця своїх слухачів. Позитивна енергетика, беззаперечне вміння «завести» зал, неповторний голос і просто жіноча привабливість. Всі ці окремі ноти складаються в один прекрасний акорд, який звучав, звучить і буде звучати, поки буде затребувана гарна пісня і талановиті артисти.

Саме в цьому і є, очевидно, секрет популярності гурту «Фристайл», створеного ще в далекому 1988 році талановитим композитором та продюсером Анатолієм Розановим.

Дата: 25 листопада 2015, 19:00

Де: ПК «Дружба народів», м. Черкаси, бул. Шевченка, 249

Ціна – від 80 до 180 грн
Довідки за тел.: (0472) 45-05-46

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x