В Умані заклали наріжний камінь храму Марії Магдалини

В Умані заклали наріжний камінь храму Марії Магдалини

Нещодавно в Умані митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан звершив освячення й закладення наріжного каменя та капсули новобудованого храму святої рівноапостольної Марії Магдалини. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаської єпархії УПЦ КП.

За Богослужінням молилися: настоятель парафії святої рівноапостольної Марії Магдалини ієрей Роман Юрченко, благочинний Уманського району протоієрей Олександр Гринько, духовенство Уманського та Христинівського благочинь, а також православна громада Умані.

За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви Орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого III-го ступеня було нагороджено меценатів Лауту Володимира Володимировича та Ліпкана Анатолія Васильовича. Іншим благодійникам митрополит Іоан вручив Патріарші та Архієрейські Грамоти.

Цього ж дня митрополит Іоан відвідав Свято-Покровську парафію села Городецьке Уманського благочиння. Тут, на запрошення настоятеля парафії протоієрея Миколая Солов’я, Архіпастир освятив образ Пресвятої Богородиці Городецької та інші ікони, написані місцевим художником для Свято-Покровського храму, якому в наступному році виповнюється 250-літній ювілей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x