Зниклі бюлетені, підвіз виборців, прихована агітація. КВУ про зафіксовані порушення на дільницях

Зниклі бюлетені, підвіз виборців, прихована агітація. КВУ про зафіксовані порушення на дільницях

Станом на 10.00 ЧОО КВУ зафіксовані повідомлення ряд порушень по області. «Нова Доба» про це дізналася на сайті ЧОО КВУ.

На дільниці №711009 в районі «Д» міста Черкас зникли 50 бюлетенів до обласної ради. Комісія наразі шукає бюлетені, але допоки безуспішно. Кандидати від ВО «Свобода» просять скласти акти.

У смт. Маньківка Черкаської області забули поставити печатку на контрольний лист великої скриньки. ДВК перепломбувала скриньку, поставивши печатку.
У Каневі був помічений підвіз виборців до виборчої дільниці, розташованої в училищі культури, партією ВО «Черкащани».
У Каневі на виборчих дільницях були розміщені плакати «Радикальної партії О. Ляшка», проте порушення було усунуте після зауваження, здійсненого спостерігачами.

Випадок прихованої агітації зафіксований в м. Черкаси біля виборчої дільниці № 710996 (в СШ № 15 по вул. Вербовецького, 77). Там були помічені люди із нашивками партії «УКРОП».

Останні ротації в ТВК Черкаської області відбулися 23.10.2015. Постановою Черкаської міської ТВК №502 від 23 жовтня, 2015 відбулась заміна чотирьох членів комісії – заступника, секретаря і двох членів (партія С.Тігіпка «Сила України», «Радикальна партія О. Ляшка», «5.10» та «Народний фронт»). Також були замінені члени Чигиринської та Чорнобаївської районних територіальних виборчих комісій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x