Отримати свідоцтво про народження дитини відтепер можна в пологовому будинку

Отримати свідоцтво про народження дитини відтепер можна в пологовому будинку

Від 15 жовтня 2015 року головним територіальним управлінням юстиції у Черкаській області підтримано пілотний проект Міністерства юстиції України щодо видачі свідоцтва про народження дитини безпосередньо в закладах охорони здоров’я, де приймаються пологи. Про це повідомила заступник начальника управління з питань державної реєстрації Нона Корж. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Так, прийняття документів та видача свідоцтв про народження здійснюються:

– у відділенні комунального закладу «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини», що розміщений за адресою: вул. 30 років Перемоги, 16/1, працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану Соснівського району міста Черкаси Черкаського міського управління юстиції щоденно з вівторка по суботу з 15.00 до 16.00.

– у відділенні комунального закладу «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини», що розміщений за адресою: вул. Чехова, 101, працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану Придніпровського району міста Черкаси Черкаського міського управління юстиції щоденно з вівторка по суботу з 12.00 до 13.00.

Отже, віднині свідоцтво про народження дитини можна отримати, як у Соснівському та Придніпровському відділах державної реєстрації актів цивільного стану за адресою вул. Хрещатик, 255, так і безпосередньо у відділеннях комунального закладу «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x