Учні дитячої музичної школи повернулися зі Львова з перемогою

Учні дитячої музичної школи повернулися зі Львова з перемогою

Всеукраїнський конкурс-фестиваль інструментального, вокального та хореографічного мистецтва малих форм та творчих колективів «Перлина Заходу», який відбувся 22-25 жовтня організований за підтримки Київського Національного університету культури і мистецтв, Інституту мистецтв кафедри сучасної хореографії, Національна музична академія ім. П.І. Чайковського
Творчий проект «ArtLikeFest», Міського палацу культури імені Гната Хоткевича. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

У конкурсі брали участь окремі виконавці та творчі колективи з 9-ти до 35-ти років у різних номінаціях з різних областей України, центри дитячої та народної творчості, школи мистецтв, дитячі музичні школи, музичні училища та академії, аспірантури і професійні музиканти.

Журі конкурсу очолювала народна артистка України, викладач Національної академії ім. П.І.Чайковського, солістка Київського Національного оперного театру Ольга Нагорна.
Учні вокального відділу виступали в номінаціях естрадного та академічного вокалу і отримали призові місця. Викладач ДМШ № 1 Ірина Миколаївна Варавіна та концертмейстер Леся Петрівна Рябоконь отримали подяки за плідну працю та музично-педагогічний розвиток підростаючого покоління. Перебуваючи у Львові учні школи з викладачами отримали незабутні враженням прослухавши оперу Джузеппе Верді «Травіата» у Львівському оперному театрі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x