У Черкасах презентують сайт позашкіля

У Черкасах презентують сайт позашкіля

У четвер, 29 жовтня, 14.00, у прес-центрі «Нової Доби» (вул. Хрещатик, 223) відбудеться презентація сайту позашкілля: www.afterschool.ck.ua, який об’єднає інформацію про роботу позашкільних навчальних закладів нашого міста.

У рамках презентації сайту позашкілля будуть розглянуті питання функціонування сайту, а саме: хто і як наповнюватиме сайт інформацією, доступність розкладу занять, карта, можливість додавати фото та новини закладів.

Лише 20% позашкільних закладів нашого міста мають свої сайти, завдяки об’єднуючій функціїї сайту позашкілля, тепер кожен матиме змогу володіти необхідною інформацією, яка включатиме в себе розташування, розклад, напрямок роботи та новини відповідного закладу. При чому ті, хто має власний інтернет-ресурс, зможуть також акцентувати увагу на своєму сайті, додавши посилання на нього в www.afterschool.ck.ua
На сьогодні близько 25 позашкільних закладів нашого міста вже отримали доступ до сайту та заповнили свої інформаційні сторінки.

Розповідати про роботу сайту будуть представники Черкаської обласної благодійної фундації «Паритет» Сергій Слинько (координатор проекту «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси», який реалізується за сприяння Проекту «Бюджети за завданнями у Черкасах і Вінниці – розвиток належного врядування і фінансової прозорості органів місцевого самоврядування в Україні», що впроваджується Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Центральноєвропейської програми) та Олексій Братенков (розробник сайту).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x