Визначився склад учасників турніру «Кубок «Черкаського Дніпра»

Визначився склад учасників турніру «Кубок «Черкаського Дніпра»

У турнірі з міні-футболу «Кубок «Черкаського Дніпра» серед дитячо-юнацьких команд (футболісти 2004 -2005 років народження) виявили бажання поборотися за перемогу 12 команд. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ФК «Черкаський Дніпро».

Ці команди першими надіслали заявки на участь у змаганнях і згідно ПОЛОЖЕННЯ проведення турніру отримують право поборотися за почесний трофей. У турнірі, який пройде 5 і 6 листопада у Палаці спорту «Будівельник» візьмуть участь 9 команд з Черкас і три дитячо-юнацькі футбольні колективи, які представляють Чигирин, Христинівку та Білозір’я:

«Дніпро-80-Патріоти» (Черкаси), «Черкаський Дніпро-Зоря» (Білозір’я), СДЮСШОР «Чайка» (Черкаси), «Дніпро-80-Поляна» (Черкаси), «Фортуна» Христинівка, СДЮСШОР «Ураган» (Черкаси), «Дніпро-80-Штурм» (Черкаси), ДЮСШ Чигирин, «Дніпро-80-Борисфен» (Черкаси), ФШМ ФК «Явір» (Черкаси), «Дніпро-80-Локомотив» (Черкаси), СДЮСШОР «Цетус» (Черкаси).

Жеребкування турніру «Кубок «Черкаського Дніпра» відбудеться 30 жовтня (початок о 15:00 ) у прес-холі ФК «Черкаський Дніпро», який знаходиться на стадіоні «Центральний» (м. Черкаси, вул. Смілянська 78).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x