Стали відомі подробиці вчорашнього вибуху на Чорнобаївщині

Стали відомі подробиці вчорашнього вибуху на Чорнобаївщині

За попередньою інформацією вибухнула граната Ф-1. Внаслідок вибуху постраждало троє осіб. На місці події працює слідчо-оперативна група. За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частини 2 статті 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Особи потерпілих встановлені. Це 64-річний директор місцевого сільгосподарського товариства та його 61-річна дружина.

Особу зловмисника також встановлено. Це 55 – річний місцевий житель, який має чотири судимості за грабежі та незаконні оборудки з наркотиками.

За отриманою інформацією зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння влаштував сварку з потерпілими біля їхнього подвір’я, після чого кинув в їх бік дві гранати (РГД та Ф-1), одна з яких вибухнула. Від вибуху постраждало троє осіб, серед яких і нападник. Всіх постраждалих доставлено до лікарні. Під час надання медичної допомоги нападник помер. З потерпілим та його дружиною працюють лікарі.

Також встановлено, що нападник не має майнових та пайових зв’язків з родиною потерпілих. Мотив вчинення кримінального правопорушення з’ясовується.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x