На 8 тис. грн. обікрав підприємство житель Чорнобаївщини

На 8 тис. грн. обікрав підприємство житель Чорнобаївщини

На Чорнобаївщині зловмисник обікрав приватного підприємця, викравши паливно-мастильні матеріали та слюсарні інструменти. Сума завданого збитку становить близько 8000 гривень. Правоохоронці відшукали крадія. Йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Чорнобаївського райвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернувся приватний підприємець одного із сіл району. Потерпілий розповів, що з ангару його підприємства невідомі викрали 50 літрів дизельного палива, 20 літрів мастила, а також слюсарні інструменти.

Міліціонери встановили особу крадія. Ним виявися 25-річний місцевий житель. Молодика відшукали за місцем проживання. Під час спілкування з працівниками міліції зловмисник в усьому зізнався. Він розповів, що вночі проник до ангару та викрав паливно-мастильні матеріали разом з інструментами. Крадене паливо збував на території сусідньої області.

За даним фактом Чорнобаївським райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x