ДТП на Черкащині: три смерті за три дні

ДТП на Черкащині: три смерті за три дні

Протягом вихідних на території області внаслідок жахливих ДТП загинуло три людини.
Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ДАІ Черкаської області.

30 жовтня, близько 12.00, на 22 км автодороги Золотоноша-Черкаси 37-річний водій автомобіля «ЗАЗ-1102», що проживав у м. Черкаси, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Фольксваген», під керуванням 65-річної жительки с. Чапаєва Золотоніського району. Внаслідок пригоди водій автомобіля «ЗАЗ-1102» від отриманих травм помер на місці пригоди, а водій автомобіля «Фольксваген» отримала перелом ребер та перелом правої ступні.

31 жовтня, близько 20.00, у м. Чигирин по вулиці Черкаська, водій автомобіля «ВАЗ-21152», 24-річний житель м. Черкаси, скоїв наїзд на 62-річного велосипедиста, жителя м. Чигирин, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП велосипедист отримав смертельну травму.

1 листопада, о 15.40 на автодорозі Золотоноша – Вознесенське, біля с. Богуславець, водій автомобіля «Опель» 24-річний житель с. Пальмира не впорався з керуванням, з’їхав у правий кювет і перекинувся. Внаслідок пригоди 15-річна дівчина, жителька с. Пальмира, від отриманих травм померла на місці аварії, ще одна пасажирка, 15-річна дівчина, жителька с. Вознесенське, отримала тілесні ушкодження: перелом середньої третини лівої променевої кістки зі зміщенням та забій м’яких частин голови, госпіталізована в Черкаську дитячу обласну лікарню.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x