За цей рік 96 працівників ДФС в Черкаській області притягнено до відповідальності

За цей рік 96 працівників ДФС в Черкаській області притягнено до відповідальності

Як поінформували у відділі власної безпеки при ГУ ДФС у Черкаській області, у результаті проведених у січні – жовтні 2015 року 143 службові розслідування і перевірки керівництву державних податкових інспекцій області внесено 104 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 96 працівників фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності. За десять місяців у напрямку профілактики проведено 848 заходів з упередження корупційних правопорушень. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

До органів прокуратури у січні – жовтні направлено 22 матеріали для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 7 кримінальних проваджень щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків, на даний час триває досудове розслідування. Відносно 3 працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення; 2 з них судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.
Відділ власної безпеки при ГУ ДФС у Черкаській області звертає увагу підприємців, що на території області активізувались шахраї, які від імені керівників державних податкових інспекцій під різними приводами (здебільшого погрожуючи негайною перевіркою підприємницької діяльності) вимагають у підприємців кошти.

У разі надходження дзвінків від імені керівників державних податкових інспекцій або будь-яких працівників фіскальної служби з незаконними вимогами, слід одразу повідомляти про це за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81, або за номером спеціальної гарячої лінії головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-34. Кожен такий абонент оперативно отримає кваліфіковану консультацію та допомогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x