У жителя Звенигородщини знайшли марихуану

У жителя Звенигородщини знайшли марихуану

Підозрюваний пояснив, що наркотичний засіб знайшов та забрав додому для власного вживання. Його дії кваліфіковані слідчими за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Звенигородського районного відділу міліції надійшло повідомлення, що в одному із будинків міста відбувається сварка. Черговий по райвідділу на місце події направив слідчо-оперативну групу.

На місці події правоохоронці застали 25-річного господаря будинку. Чоловік відпочивав у компанії товариша, крім того з приміщення відчувався сильний запах марихуани. Отримавши дозвіл на огляд будинку, міліціонери знайшли у його приміщенні 150 грамів коноплі в сухому вигляді. Про походження наркотику чоловік розповів, що його знайшов, та запросив в гості 39-річного товариша для спільного вживання.

Правоохоронці вилучили наркотичний засіб. За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x