Оснащення для черкаських рятувальників надала Німеччина

Оснащення для черкаських рятувальників надала Німеччина

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області отримало гуманітарну допомогу від Німеччини. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Як повідомлялось раніше, Державна служба з надзвичайних ситуацій України отримала від Федеративного Уряду Німеччини черговий транш гуманітарної допомоги.

Зокрема, рятувальники отримали спеціальні апарати для роботи у непридатному для дихання середовищі, індивідуальні маски, а також пожежні рукави.

У рамках цього гуманітарного проекту, Управління ДСНС у Черкаській області отримало від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) понад 2,5 кілометра пожежних рукавів діаметром 51 и 77мм.

Цей подарунок від зарубіжних колег має велике значення, оскільки обмежене бюджетне фінансування, коштів на оновлення пожежно-технічного обладнання та спорядження в пожежно-рятувальних частинах поки що не достатньо.

Треба зазначити, що передані пожежні рукави з Німеччини відповідають сучасним вимогам, які висуваються до такого виду обладнання. Водночас, витримуючи робочий тиск, який створюють насоси української пожежної техніки вони дозволяють рятувальникам якісно і ефективно працювати на місці ліквідації надзвичайних ситуацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x