Кому виявили довіру жителі Катеринопільщини

Кому виявили довіру жителі Катеринопільщини

Чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних голів, що відбулися 25 жовтня 2015 року, показали, що жителі Катеринопільщини віддали свої голоси за ті політичні сили і людей, яким наразі довіряють найбільше.

Так, у результаті виборів до Катеринопільської районної ради обрано 26 депутатів. П’ять партій подолали п’ятивідсотковий бар’єр та отримали таку кількість депутатських мандатів:

політична партія Всеукраїнське об’єднання «Черкащани» –12;
Радикальна партія Олега Ляшка – 5;
Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – 4;
політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» – 3;
політична партія Всеукраїнське об’єднання «Свобода» – 2;

До Катеринопільської селищної ради обрано 26 депутатів, в тому числі 14 – від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Черкащани», 2 – від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» та 10 – шляхом самовисування.

У 17 сільських радах обрано по 12 депутатів, всього – 204, у тому числі від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Черкащани» 12 депутатів.
В Єрківську та Мокрокалигірську об’єднані територіальні громади обрано по 22 депутати, 3 – депутати від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Черкащани», решта шляхом самовисування.

Серед обраних 20 сільських, селищних голів 19 самовисуванців та один від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Черкащани». Чотирьом головам їхні односельці виявили довіру вперше.

Василь ХОДЗІЦЬКИЙ

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x