На Катеринопільщині обрано голову ради Ліги старшокласників

На Катеринопільщині обрано голову ради Ліги старшокласників

З метою розвитку лідерських якостей, формування управлінської майстерності та удосконалення навичок спілкування у Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання районної ради Ліги старшокласників, на якому було проведено аналіз роботи за минулий навчальний рік та вибори керівного складу. Головою районної Ради обрано Анжеліку Кірову, ученицю 11 класу Катеринопільської загальноосвітньої школи №2.

Лідери були ознайомлені з планом роботи Ради Ліги старшокласників на 2015 – 2016 навчальний рік
Спілкуючись із лідерами учнівських колективів, психолог БДЮТ Т.Б.Петрунь допомогла їм познайомитись, розуміти один одного та налаштуватися на робочий лад.
Учасники засідання взяли участь у тренінгу «Чи вважаєш ти себе лідером?».

Новою формою роботи Ліги старшокласників стало проектування. Директор БДЮТ О.П. Піщана ознайомила учасників з проектом патріотичного виховання «Я – патріот моєї Батьківщини».

Президент Шостаківського НВК Діана Гавриш запропонувала взяти участь в акції «Збір пластикових кришечок» на виготовлення протезів для воїнів, які стали інвалідами в результаті бойових дій у зоні АТО.
На засіданні Ліги старшокласників учасники емоційно зблизились, удосконалили та покращили свої знання щодо лідерських якостей, − розповіла методист Будинку дитячої та юнацької творчості Аліна Джус.

Василь ХОДЗІЦЬКИЙ

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x