У Звенигородського стоматолога пацієнтка вкрала гаманець

У Звенигородського стоматолога пацієнтка вкрала гаманець

Жінка зайшла в стоматологічну поліклініку і із жіночої сумки лікаря викрала гаманець. Зловмисницю затримали протягом 30 хвилин на одній із вулиць міста. Слідчі кваліфікують її дії за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського районного відділу міліції звернулася 57-річна жителька міста та повідомила про крадіжку. Вона розповіла міліціонерам, що працює стоматологом в одній із поліклінік міста. До неї прийшла пацієнтка, після її візиту вона виявила, що з сумки зник гаманець, де було понад 500 гривень.

Міліціонери опитали потерпілу та можливих свідків. Дізнавшись опис зловмисниці, вони встановили підозрювану особу. Нею виявилась раніше судима 26-річна жителька Лисянки. Жінку затримали через 30 хвилин на одній із вулиць міста. Розуміючи, що її викрито, вона зізналась у вчиненому. Розповіла, що не працює і потрібні кошти для власних потреб. Зайшла в стоматологічну поліклініку та прикинулась, що болить зуб. Лікаря обікрала, коли та на хвилинку вийшла з кабінету.

Речові докази вилучено. За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x