П’яний викрадач мотоцикла встиг втекти усього на кількасот метрів

П’яний викрадач мотоцикла встиг втекти усього на кількасот метрів

Смілянським правоохоронцям вдалося по «гарячих слідах» затримати викрадача мотоцикла. Ним виявився 58-річний місцевий житель без постійного місця проживання. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі міліції.

Як виявилось, старенького мотоцикла, що стояв коло місцевого магазину запримітив чоловік напідпитку. Він вирішив проїхатись вулицями міста, але не зміг завести «залізного коня», тихенько покотив його у невідомому напрямку. Але уже за кількасот метрів його зупинили правоохоронці.

Тим часом до Смілянського міськвідділу міліції з повідомленням про викрадення мотоцикла звернувся 31-річний місцевий житель. Чоловік вказав, що лише на декілька хвилин залишив свій транспорт біля одного з місцевих магазинів, а коли повернувся, то він вже зник.
Опитавши свідків, які бачили невідомий чоловік вів у руках мотоцикла. Проте уже за півгодини у дворах будинків його і побачили правоохоронці.

Зрозумівши, що його викрито, зловмисник намагався втекти, але, не втримавши рівноваги, впав на дорогу разом із транспортним засобом.
Викрадача відразу затримали. Ним виявився 58-річний раніше судимий, який немає постійного місця проживання. На допиті затриманий у вчиненому зізнався і розповів слідчому як все відбувалося. Перебуваючи в нетверезому стані, біля одного з місцевих магазинів він помітив старенького мотоцикла, який стояв без нагляду. Не зумівши запустити двигун, чоловік вирішив відтягти мотоцикла в інше місце, де зможе його завести, проте здійснити це йому так і не вдалося.

Наразі викрадений транспорт повернуто власнику. Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За вчинення такого правопорушення зловмисник може потрапити до в’язниці на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x