У черкаському театрі завершують розбирати завали після пожежі

У черкаському театрі завершують розбирати завали після пожежі

Відстоювати спрямування коштів із державного бюджету на відбудову черкаського театру пообіцяв народний депутат України Юрій Луценко. Разом із керівництвом області й міста він у суботу побував на цьому об’єкті. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.
У театрі нині тривають підготовчі роботи. Ремонтники вже завершують розбирати завали після пожежі.

– Ми спрямували на це кошти з резервного фонду обласного бюджету, – зауважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Чекаємо фінансової допомоги від міста. Також завершуємо всі необхідні процедури з Кабміном – задля спрямування з резервного фонду державного бюджету 16 млн грн. За ці кошти плануємо укріпити конструкції, перекрити дах і встановити вікна в театрі. Щоби вже з наступного року починати внутрішні роботи. Якраз днями матиму зустріч із головою бюджетного комітету Верховної Ради України. Обговоримо з ним і питання нашого театру.

Нагадаємо, масштабна пожежа в черкаському театрі виникла 1 липня. Там згоріла глядацька зала, впали перекриття між поверхами й обвалився дах. За попередніми висновками фахівців, пожежа завдала збитків на щонайменше 83 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x