Найвищі показники захворювання на грип зареєстровано в Умані, Черкасах і Смілі

Найвищі показники захворювання на грип зареєстровано в Умані, Черкасах і Смілі

За результатами щотижневого моніторингу інфекційної захворюваності на грип та ГРВІ на Черкащині захворіли 4 582 особи, з них – 2 917 діти віком до 17 років. З числа госпіталізованих – 203 дітей від загальної кількості. Про це «Нова Доба» дізналася в Державній санітарно-епідеміологічній службі Черкаської області.

У порівнянні з минулим тижнем збільшився темп приросту захворюваності на грип та ГРВІ серед дорослого населення та становить 8,5%. Однак він зменшився серед дітей до 17 років і тепер перебуває в межах 13,1%. Найвищі показники захворюваності на 10 тисяч населення за тиждень зареєстрували у Смілянському, Золотоніському, Черкаському районах, а також в Умані, Черкасах та Смілі.
З 31 жовтня до 6 листопада щепили проти грипу 231 особу з груп ризику. З початку епідемічного сезону щеплено проти грипу 328 осіб, що становить 0,03% від загальної кількості населення.

У цілому ж по області рівень захворюваності нижчий епідемічного порогу, розрахованого на листопад на 39,8% . Перевищення епідпорогів не зареєстровано на жодній адміністративній території. Епідемічна ситуація без особливостей, характерна для цієї пори року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x