На Шполянщині рятувальники залучили вихованців дитсадка до Всеукраїнської акції

На Шполянщині рятувальники залучили вихованців дитсадка до Всеукраїнської акції

9 листопада Шполянські рятувальники завітавши до дитячого садочку «Калинка», в рамках Всеукраїнської громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» навчали дітей правилам безпеки та провели показові виступи. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Головною метою заходу було ознайомити та навчити дітей основним правилам пожежної безпеки, роз’яснити їм основні питання безпечної життєдіяльності, навчити діям на випадок можливої надзвичайної ситуації.

Спілкуючись з дітьми рятувальники на практичних прикладах розглянули основні загрози, що існують навколо дітей вдома або під час перебування на вулиці. Окрема увага була приділена небезпеці сірників та запальничок а правилам користування електричними, газовими та теплогенеруючими приладами. Також діти дізналися від фахівців служби порятунку про заходи безпеки на випадок виявлення вибухонебезпечних або схожих на них.

На завершення акції рятувальники продемонстрували малечі можливості пожежно-рятувального автомобіля, а також рятувального обладнання та спорядження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x