Молоді черкаські художники презентували свої роботи

Молоді черкаські художники презентували свої роботи

В Черкасах відкрилася виставка в рамках проекту «Талановита молодь Черкаського краю», присвячена 60-річчю утворення області. Свої роботи презентували молоді художники Денис Ратушний та Світлана Тихомирова. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному художньому музеї.

Виставка знайомить глядача з живописними та графічними роботами художників.

Більше фото тут.

Світлана Тихомирова живе і працює у місті Черкаси. У 2001 році закінчила Черкаський державний бізнес-коледж, а у 2009 – Черкаський державний технологічний університет, спеціальність «Графічний дизайн». За плечима автора участь у конкурсах: плакату м. Харків (2004), дизайну промислового пакування, м. Київ (2007) та виставках: «Діалоги» м. Черкаси (2010), «EGO» Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва (2011), «Dialogs-2» (2011), «Антракт»(2013) м. Черкаси.

Денис Ратушний народився в м. Черкаси у 1991 році. Закінчив Черкаський національному університет імені Б.Хмельницького (спеціальність ІТ). Зараз активно ілюструє книги. На його становлення як художника, вплинуло граверне мистецтво видатного художника Альбрехта Дюрера.

За плечима автора участь у 12 арт-проектах: «Про хвости» (Черкаси), Chief Cover (Черкаси), Ніч у музеї (Черкаси), Книжковий арсенал (Київ), New Master Artist (Амстердам), Нео-Натюрморт (Київ), Grand Galeri (Черкаси), «У вічі випадковості» (Львів), Штрих-код (Київ), ГогольFest ( Київ), виставка молодих художників (Київ).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x