Баскетболіст із Черкас – найрезультативніший в американському матчі

Баскетболіст із Черкас – найрезультативніший в американському матчі

Святослав Михайлюк реалізував п’ять триочкових і став одним із найрезультативніших у товариському матчі «Канзасу». Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

«Канзас Джейхокс» продовжує підготовку до нового сезону NCAA. У Лоуренсі (Канзас) команда відіграла товариський матч проти університету Форт Хейс Стейт. Господарі паркету здобули переконливу перемогу з рахунком 95 : 59. Святослав Михайлюк провів впевнений матч. Вихованець «Черкаських Мавп» провів на паркеті 21 хвилину й став одним із найрезультативніших гравців.

Михайлюк реалізував 5 із 8-ми триочкових й у підсумку здобув 15 очок! Причому 12 із низ у другій половині. Цей матч став найрезультативнішим для Святослава у передсезонних матчах.

А вже незабаром, 13-го листопада Канзас зіграє черговий товариський матч. На власному паркеті команда зустрінеться з університетом Північного Колорадо. Потому на «Джейхокс» чекає офіційний матч. 17-го листопада у рамках «Чемпіонс Класік» Канзас зіграє з командою «Мічіган Стейт Спартанс».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x