На потреби учасників АТО уманчани спрямували 650 тис. грн.

На потреби учасників АТО уманчани спрямували 650 тис. грн.

10 листопада на прес-конференції секретар виконавчого комітету Любов Плотнікова ознайомила представників засобів масової інформації з використанням коштів цільового фонду міської ради для забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення матеріально – технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період.Про це [url\’=http://www.novadoba.com.ua/]«Новій Добі»[/url] повідомили в Уманському міськвиконкомі.

Любов Плотнікова зазначила: «На рахунок від небайдужих уманчан надійшли кошти в сумі понад 560 тис. грн., що були спрямовані на придбання спорядження нашим військовослужбовцями, мобілізованими громадянами і підтримку членів їх сімей».

Начальник відділу бухгалтерського обліку виконкому Уманської міської ради Людмила Філатова проаналізувала стан надходження і використання коштів цільового рахунку фонду та повідомила, що з рішеннями про закупівлю спорядження, які приймались колегіально, можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради.

На завершення Любов Павлівна подякувала всім уманчанам, хто долучився до благородної справи – підтримки воїнів, і висловила надію, що і в подальшому уманська громада буде допомагати захисникам України та вручила Наталії Твердохліб спальник для її чоловіка – старшого лейтенанта Ігоря Твердохліба, який проходить службу в зоні антитерористичної операції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x