Наймолодшим новообраним керманичем України став сільський голова із Черкащини

Вік – посаді не завада. Наймолодшим новообраним сільським головою в Україні став 22-річний співаючий студент з Черкащини. 5-тикурсник історичного факультету Артем Кухаренко очолив село Подільське. Чим молодик підкорив односельців – дивіться у сюжеті далі.

На перший погляд, Артем – звичайний студент. Та після навчання 5-курсник йде не на вечірки, а вирішувати державні справи.

22-річний Артем Кухаренко – наймолодший в Україні сільський голова. На цих виборах хлопець набрав аж 80% голосів із семи сотень односельців. Зізнається: переміг, бо знає, чого потребують його сусіди.

Артем Кухаренко, сільський голова с. Подільське: \”Дороги. Освітлення, централізований вивіз сміття\”.

Односельці такій політичній активності Артема неабияк радіють.

Тетяна, жителька с. Подільське: \”Дуже хороший, дуже розумний, дуже активний. + Знаєте, як у кого що трапилося, він завжди організовував допомогу. Побігти позбирати гроші, допомогти десь людям\”.

Не натішаться новоспеченим сільським головою і Артемові вчителі. Кажуть: потенціал хлопця вгледіли ще зі шкільної парти. Хоч той, додають, закінчив навчання і без медалі.

Тетяна Гончаренко, директор школи: \”Це моя надія і опора. І тоді, і зараз. Я дуже рада, що саме він у нас став сільським головою\”.

Вчителі додають: селу Артем допомагає вже давно. Кілька місяців тому хлопець навіть облаштував біля школи дитячий майданчик. Для цього сам знайшов спонсорів та організував благодійний концерт. Тепер на черзі оснащення тренажерної зали.

Артем Кухаренко, сільський голова с. Подільське: \”Це основна кімната. У нас в планах вже є два тренажери, які ми сюди принесемо. Є уже домовленість. Один буде тут, інший – там. Штанга тут, а в цій кімнаті буде боксерська груша\”.

Вже не так впевнено, але не менш амбітно, хлопець почувається у новому кріслі. Сюди Артем має сісти вже 10 листопада. Саме тоді новоспечений голова має приступити до роботи.

Артем Кухаренко, сільський голова с. Подільське: \”Робоче місце, надіюсь, на майбутні 4 роки. Я сподіваюсь, що у мене все вийде і я зможу об’єднати людей однією метою\”.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x