У Христинівці жінка вбила ножем свого співмешканця

У Христинівці жінка вбила ножем свого співмешканця

Будучи напідпитку, під час сімейної сварки 29-річна жінка вдарила ножем свого співмешканця. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер. Жінку затримано, за вчинене їй загрожує ув’язнення до 15 років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Інформацію про вбивство правоохоронцям повідомили медики швидкої медичної допомоги. Чоловіка з тілесними ушкодженнями вони виявили в будинку, куди прибули на виклик.

По прибуттю за вказаною адресою, на правоохоронців очікували медики та жінка, яка зізналась у вбивстві свого 73-річного чоловіка. Під час спілкування з підозрюваною, працівники поліції з’ясували, що ввечері під час спільного розпиття алкоголю співмешканець влаштував сварку. Почувши образи у свій бік, жінка схопила кухонного ножа та завдала чоловіку ножове поранення. Зрозумівши, що накоїла викликала швидку допомогу.

Слідчим відділенням Христинівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження та підозрюваній оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x