Кабелю на 20 тис. грн. украв житель Золотоніщини

Кабелю на 20 тис. грн. украв житель Золотоніщини

На Золотоніщині правоохоронці затримали зловмисника, що спеціалізувався на крадіжках телефонного та інтернет кабелів. Своїми діями крадій завдав збитків на суму близько 20 000 гривень. За вчинене йому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Золотоніського районного відділу поліції надійшла інформація про крадіжку. Невідома особа скоїла крадіжку телефонного та мережевого кабелів з лінії комунікацій. Працівники поліції відшукали крадія. Ним виявився 31-річний раніше судимий місцевий житель. Як з\’ясувалося, чоловік за допомогою спеціального пристрою та плоскогубців обрізав кабель. Після чого обпалював ізоляцію та здавав на металобрухт.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили причетність підозрюваного ще до 48 епізодів, пов’язаних з крадіжкою кабелів, які він скоїв протягом півріччя.

За даним фактом Золотоніським районним відділом поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень згідно частини 1 та 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x